1:1 cu LAURA DRAGOMIR

Sunt mai mult decât furnizor de conținut și creator de strategii.

Practic, sunt one-man-band sau, cum i se mai spune, one-man-show ori one-man-concert. Înseamnă același lucru: că mi-am dezvoltat varii competențe în comunicare: profesionist media (peste 25 ani experiență), trainer, mentor, professional speaker, moderator evenimente, micro-influencer. Într-un cuvânt, sunt un comunicator complex și ofer comunicare experiențială. Găsești toate aceste competențe in-house: Media training, Crisis communication, Public speaking preparation, Storytelling, Business presentation, Sales communication skills, Brand authority. Programele pe care le-am dezvoltat sunt în secțiunile Training și Workshop. Practic, nu trebuie să le mai cauți în altă parte.

Transformările prin care treci nu sunt doar trenduri, ele se reflectă în reputația și imaginea ta, a echipei sau a organizației pe care o conduci și au impact în performanța de business și în relațiile pe care le construiești.

Lucrăm 1:1 în ritmul tău și în funcție de timpul tău.

Ședințele durează 3,5 ore sau le organizăm ca un workshop de o zi, în format fizic sau online.

  1. Poți alege din programele TRAINING și WORKSHOP  abilitățile pe care vrei să le antrenăm!
  2. Sau, vino cu propria agendă – ca mulți oameni grozavi cu care am lucrat și pornim în călătoria pe care ți-o dorești.
  3. Ori, ne concentrăm pe CONSTRUIREA / COMUNICAREA BRANDULUI PERSONAL, care e la intersecția dintre cine ești în mod autentic și pentru ce vrei să fii cunoscut. De fapt, comunicarea Brandului personal înseamnă mai mult decât identificarea pentru ceea ce vrei să fii cunoscut – implică, de asemenea, consolidarea consecvenței brandului. Și asta e cea mai importantă parte. Căci Brandul Personal implică muncă zi de zi și o STRATEGIE adecvată călătoriei tale.

STRATEGIA BRANDULUI PERSONAL

STRATEGIA pe care o construiesc duce la consolidare BRANDULUI tău PERSONAL – dacă vrei să comunici despre tine și business-ul tău, ori dacă ai trecut la next level și vrei să arăți lumii o altă perspectivă a cine ești, ce faci și impactul în industria în care activezi. 

Brandul e ceea ce spun oamenii despre tine când nu ești în cameră. Iar camera a devenit extrem de mare și extrem de digitală. Rezultatul e că nu mai poți impune sau presupune ce imagine ai. Digitalul a dat controlul celorlalți. E important să li te alături, să-i ghidezi și să conduci conversații care le modelează percepția brandului tău personal.

Știai că … ? Doar 15% dintre oameni au un Brand Personal definit? Iar dintre aceștia, doar 5% îl pun în valoare zilnic? Cu un Brand Personal valoros îi ajuți pe ceilalți nu să te cumpere, ci să te aleagă!