ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI CARE TE POT GHIDA

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSURILE ONLINE?
Cursurile online sunt diferite de cele de la sală, atât ca organizare, experiență de învățare, interacțiune, cât și ca timing. După ce agreăm structura și Modulele trainingului (în funcție de numărul de participanți și de ce vrei să obții la final), le împărțim în sesiuni de 4 ore / fiecare, pentru ca oamenii să poată rămâne implicați în procesul de învățare și le derulez în zilele pe care le stabilim.
VREAU SĂ-MI ANTRENEZ OAMENII. CUM ȘTIU EXACT CE ABILITĂȚI AU NEVOIE SĂ-ȘI DEZVOLTE?
Comunicarea e un domeniu complex. Necesită abilități, claritate, structură mentală și multă practică. Putem începe antrenamentul în comunicare cu un assessment. Așa vei ști exact care cât de dezvoltate le sunt Abilitățile Cognitive și care sunt Trăsăturile Comportamentale ale fiecărui participant la curs pentru poziția pe care o ocupă și la ce rezultate să te aștepți. Instrumentele de evaluare cu care lucrez sunt validate științific și au în spate 30 de ani de cercetare a comportamentului uman. Află detalii de pe pagina CONSULTANȚĂ.
CUM POT MĂSURA EFICIENȚA PROGRAMELOR DE PREGĂTIRE?
Dacă oamenii își însușesc și practică ce au deprins la cursuri, eficiența lor ar trebui să crească. Însă nu depinde doar de ei, ci și de cultura organizațională în care activează. Contextul e întotdeauna un factor favorizant. Dacă au la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a fi buni, suport din partea managerilor și motivația de a face, atunci rezultatele sunt cele dorite. De regulă, după 6-8 luni de la training este necesar un followup, pentru a vedea exact progresele făcute și ce mai trebuie îmbunătățit.
PROGRAMELE DE TRAINING SUNT PERSONALIZATE?
Întotdeauna! Fiecare persoană, echipă sau companie are propriile  nevoi, propriile obiective și o poveste.  De aici pornim întotdeauna.
ORGANIZEZI CURSURI OPEN?
De obicei lucrez cu echipe din companii, dar dacă formați o grupă de minim 6 persoane, pot organiza cursul pe care îl alegeți, pe care îl personalizez în funcție de nevoile voastre de dezvoltare.
ORGANIZEZI CURSURI CU O DURATĂ MAI SCURTĂ?
Desigur! Putem implementa Programul: Lunch & Learn. În funcție de obiectivele de învățare, construiesc un Workshop pe care îl împart în mai multe sesiuni de învățare de 90 minute, pe care le derulăm în zile diferite.
SUSȚII TRAININGURI ÎN ORICE ORAȘ SAU ȚARĂ?
Susțin traininguri și workshopuri în orice oraș și în orice țară. Spune-mi nevoile tale formularul de CONTACT.
LUCREZI ȘI CU ECHIPE PE TEREN?
Desigur! Fac COACHING ON THE JOB! E una dintre cele mai bune metode Learning by Doing.
ÎN CE CONSTĂ ANTRENAMENTUL 1X1?
Pot lucra cu tine individual. Îmi spui nevoile tale, ce vrei să obții, în cât timp și ce durată ai la dispoziție pentru fiecare ședință de lucru și agreăm împreună strategia care ți se potrivește.
ÎMI POȚI MODERA / PREZENTA UN EVENIMENT?
Desigur! Îmi spui câteva detalii despre eveniment: tematica, data, locul, speakerii și îl moderez / prezint cu bucurie. Accesează Formularul CONTACT și hai să ne conectăm!
VII CA SPEAKER SAU CA MODERATOR ȘI LA EVENIMENTELE INTERNE ALE COMPANIILOR?
Am vorbit deseori la evenimentele interne ale companiilor. Mă bucur întotdeauna să aduc valoare. Îmi poți scrie detalii prin formularul CONTACT.