Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu

Laura Dragomir - Brand Ambasador Vinars Brâncoveanu

Onorată să fiu  Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu – brandul premium al Alexandrion Group. Practic, I eat, live, and breathe Brâncoveanu V.S, Brâncoveanu V.S.O.P și Brâncoveanu X.O vinars. Fiecare produs are o poveste în care cred și care responsabilizează, împuternicește și educă, prin experiențe premium.

Brâncoveanu V.S (Very Special – învechit 3 ani) – THE BRAVE. Este dedicat celor curajoși – care, în căutarea unui drum, încearcă să se definească, cred în ei înșiși și sunt încrezători în fața provocărilor. Brâncoveanu V.S.O.P (Very Superior Old Pale, învechit minim 5 ani) –THE HERO. Este creat pentru eroul din tine, care are puterea să inspire și are deschiderea de a se lăsa inspirat. Brâncoveanu X.O (Extra Old – perioada de învechire depășește 7 ani) – THE NOBLE. Cu arome profunde, rafinate, delicate, complexe, distinse și bogate, exemplul perfect a unui personaj nobil.

Laura dragomir - brand ambasador vinars Brâncoveanu

Vinars Brâncoveanu este un brand premiat, recunoscut pentru autenticitate, unicitate și calitatea sa superioară. Vinars reprezintă metoda tradițională românească de producție a distilatului de vin și a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Este multiplu medaliat la cele mai prestigioase concursuri internaționale, este exportat în peste 50 de țări și, astfel, spune povestea lui Brâncoveanu întregii lumi.  Este printre cei mai buni ambasadori ai României.

Laura Dragomir - XO Brâncoveanu

PREMIILE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU

Din 2014, în fiecare an Fundația Alexandrion oferă Premiile Constantin Brâncoveanu – care răsplătesc munca și dedicarea de-o viață a unora dintre cei mai uimitori români care au pasiunea și curiozitatea de a găsi răspunsuri în știință, artă și cultură. Au fost premiate până acum peste 70 de personalități românești și, pentru că valoarea nu are granițe, evenimentul s-a extins la nivel global. Din 2019, au fost organizate ediții și în SUA, Franța, Germania și Anglia, sub denumirea ”Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu International”.

Fundația Alexandrion a dezvoltat un proiect și pentru cei care sunt la început de carieră. Astfel, au luat naștere Premiile Matei Brâncoveanu, botezate după mezinul voievodului martir care s-a sacrificat, alături de tatăl său, pentru țară și credință.

Așadar, Vinars Brâncoveanu e inspirat de pasiune și ghidat de experiență. Valorile îi definesc întregul parcurs: calitate, respect față de consumator și față de mediu și comportamentul social responsabil.

Brandul Brâncoveanu este mai mult decât o băutură premium. Te poate însoți în toate momentele importante din viață și e potrivit pentru a-ți sărbători reușitele și puterea de a merge mai departe când ți-e greu și să te bucuri de relațiile pozitive pe care le cultivi.

Laura Dragomir

EDIȚIA LIMITATĂ GHEORGHE ZAMFIR

La finalul anului 2021, Alexandrion Group și-a extins gama Premium cu Ediția Limitată Gheorghe Zamfir. Un vinars exclusiv, rafinat și complex, extra-maturat ȋn butoaie de stejar, care reflectă excelența și unicitatea. Această ediţie nobilă îi este dedicată și poartă numele lui Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai mari muzicieni români ai tuturor timpurilor care, prin pasiune și inovație a devenit simbolul mondial al muzicii interpretate la nai.

Este dedicat celor curajoși, dinamici, care au atins un statut social și sunt deschiși să dea mai departe, cu noblețe și bunătate, din înțelepciunea și experiența lor. Făcut așa cum trebuie, pentru ca tu să-l bei așa cum vrei. Până la capăt! […]