MENTORAT & CONSULTANȚĂ 1X1 cu LAURA DRAGOMIR

Alege din programele de TRAINING și WORKSHOP strategia care ți se potrivește! Vei economisi ani de comunicare greșită, frustrare și conflicte. 

ZILNIC, TOATĂ LUMEA PRIMEȘTE ACELEAȘI 24 DE ORE. În general, crezi că ești ocupat.  Asta înseamnă o serie de decizii pe care le-ai luat de-a lungul anilor cu privire la lucrurile pe care alegi să le faci, dar ai ajuns să crezi că trebuie să le faci. Dacă nu te îndepărtezi de modul în care ți-ai petrecut timpul ieri, e greu de imaginat că mâine va fi mult mai bun decât azi.

DIN CELE 24 DE ORE PE CARE LE AI ASTĂZI, petrece puțin timp să înțelegi: ce te sperie și ce eviți să faci. Să afli diferența dintre urgent și important. Dacă ești prea ocupat să faci asta, probabil consumi prea mult timp cu lucrurile (pe care le consideri) urgente. Însă doar lucrurile importante care îți aduc valoare dau AUTORITATE BRANDULUI tău.

Deseori oamenii nu reușesc să separe ideea dintr-un mesaj de cel care o transmite. Judecă o informație nu după meritele ei, ci după părerea pe care o au despre cel ce o spune. Astfel, MESAGERUL DEVINE MESAJUL. Conectarea mesagerului cu adiența a devenit mai importantă decât mesajul în sine.

Sunt alături de tine în călătoria care te ajută să afli și să comunici: CINE ești, CE faci, DE CE este relevant pentru tine și CUM să ai impact.

15% dintre oameni au un Brand Personal definit. Dintre aceștia, doar 5% îl pun în valoare zilnic. Cu un Brand Personal valoros îi ajuți pe ceilalți nu să te cumpere, ci să te aleagă!