TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI SI CONDITII SITE

Bine ati venit pe site-ul www.lauradragomir.ro.Termeni și condiții prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

 1. CINE SUNTEM?

Compania care administreaza site-ul, LD POWERFUL COMUNICATION SRL, are ca fondator pe Laura Dragomir si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5898/2018, avand CUI 39267713.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului.

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului www.lauradragomir.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, programe de training si alte date – este proprietatea LD POWERFUL COMMUNICATION SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al LD POWERFUL COMMUNICATION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confirmati si acceptati faptul ca LD POWERFUL COMMUNICATION detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii.

Nicio prevedere din Termeni si Conditii nu va acorda dreptul de a utiliza denumirea comerciala, marca, sigla, denumirea de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brand-ului.

 1. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

LD POWERFUL COMMUNICATION SRL garanteaza accesul utilizatorilor pe site-ul www.lauradragomir.ro  doar in interes personal si nu le confera drepturile de a descarca sau de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LD POWERFUL COMMUNICATION SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Prin accesarea site-ului www.lauradragomir.ro  sunteti de acord cu faptul ca LD POWERFUL COMMUNICATION SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii de contact, intr-o baza de date computerizata:

 • in scopul emiterii facturilor proforme si fiscale necesare achitarii taxei/taxelor de participare la cursuri;
 • in scopul transmiterii confirmarii accesului la evenimente sau la alte activitati, permiterea accesului la eveniment – pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informații legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asemanatoare cu cel la care v-ați înscris, organizate pe viitor
 • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
 1. ABONARE LA NEWSLETTER

Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal In acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

 1. CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dvs., precum si ulterior, pentru o durată rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PROGRAMELE DE TRAINING SI ACTIVITATEA DE MODERARE EVENIMENTE

6.1. Participarea la cursurile organizate de catre LD POWERFUL COMMUNICATION SRL se va realiza in limita numarului de locuri disponibil intr-o grupa.

Plata taxei de participare la training reprezinta confirmarea utilizatorului ca doreste participarea la training si totodata, faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta termenii si conditiile precum si ce anume include taxa de participare, conform informatiilor afisate la fiecare curs in parte.

6.2. Daca utilizatorul achita taxa de participare (integral sau partial) si ulterior, din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, acesta poate solicita si primi returnarea sumelor achitate in urmatoarele ponderi si conditii:

 • rambursare integrala, daca renuntarea este comunicata in scris catre LD POWERFUL COMMUNICATION cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii cursului
 • rambursarea a 50% din suma achitata, daca renuntarea este comunicata in scris catre LD POWERFUL COMMUNICATION cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului

6.3. In cazul in care utilizatorul achita (integral sau partial) taxa de participare si nu anunta in scris, cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului, intentia sa de a nu mai participa, LD POWERFUL COMMUNICATION are dreptul de a nu restitui sumele incasate si de a nu permite reprogramarea cursului pentru o alta data.

6.4. Utilizatorul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la curs, fara sa achite vreo taxa suplimentara si cu singura conditie de a anunta in scris LD POWERFUL COMMUNICATION cu cel putin 24 de ore inainte de data de incepere a cursului.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETUL CURSURIOR

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii inscrierii la curs/ cursuri ca fiind inscriere ferma.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

Sustinerea cursului comandat se va efectua in momentul confirmarii platii sau conform contractului dintre LD POWERFUL COMMUNICATION SRL si beneficiarul sau. Plata pentru participarea la curs se va realiza inainte de inceperea cursului. Plata se poate realiza prin ordin de plata sau cash; dovada platii trebuie trimisa catre LD POWERFUL COMMUNICATION la adresa de e-mail: contact@lauradragomir.ro. Confirmarea inscrierii la curs va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul LD POWERFUL COMMUNICATION SRL.

Aceleasi reguli se aplica si in cazul sustinerii de catre LD POWERFUL COMMUNICATION a serviciilor de moderare de evenimente.

LD POWERFUL COMMUNICATION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze sustinerea cursului/ cursurilor comandate  sau a serviciilor de moderare evenimente daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de LD POWERFUL COMMUNICATION care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

 1. FORTA MAJORA

Forta majora exonereaza LD POWERFUL COMMUNICATION de raspunderea pentru nerespectarea acestor Termeni si conditii si pentru orice alte responsabilitati pe care LD POWERFUL COMMUNICATION  le-ar putea avea prin publicarea acestui site. Prin forta majora se intelege orice cauza din afara controlului LD POWERFUL COMMUNICATION, si include, fara a se limita insa la: evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor companii sau autoritati competente de care LD POWERFUL COMMUNICATION nu este responsabila.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul www.lauradragomir.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea LD POWERFUL COMMUNICATION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. LD POWERFUL COMMUNICATION SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ulu www.lauradragomir.ro

 1. LITIGII

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe www.lauradragomir.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/ orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu se vor inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 1. ACCEPTAREA TERMENILOR

12.1. Prin utilizarea efectiva a Serviciilor se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii. Totodata, confirmati si acceptati faptul ca LD POWERFUL COMMUNICATION va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.

12.2. Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca nu aveti varsta legala pentru incheierea unui contract cu LD POWERFUL COMMUNICATION, sau sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania.

12.3. LD POWERFUL COMMUNICATION se innoieste in mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor pe care vi le ofera LD POWERFUL COMMUNICATION se poate schimba din cand in cand fara nici o notificare prealabila.

12.4. De asemenea, confirmati si acceptati ca in cadrul acestui proces de innoire, LD POWERFUL COMMUNICATION poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) catre dvs. sau in general catre utilizatori, la libera alegere a LD POWERFUL COMMUNICATION, fara nici o instiintare prealabila. Puteti inceta oricand utilizarea Serviciilor cu respectarea prevederilor prezentului contract.

 1. DISPOZITII FINALE

13.1. Ati luat cunostinta si acceptati faptul ca daca utilizati Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii si Conditiile, LD POWERFUL COMMUNICATION  va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre dvs. ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor.

13.2. Termenii si Conditiile reprezinta intregul acord juridic dintre dvs. si LD POWERFUL COMMUNICATION  si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (insa cu exceptia serviciilor pe care LD POWERFUL COMMUNICATION  vi le ofera in cadrul unui contract scris separat), si inlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si LD POWERFUL COMMUNICATION  in privinta Serviciilor.

LD POWERFUL COMMUNICATION SRL

E-mail: contact@lauradragomir.ro