Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
BLOGUL LAUREI
Brâncoveanu Vinars Sunday Brunch at the Museum
- iunie 23, 2024
- Posted by: Laura Dragomir
- Category: Brand Ambasador Vinars Brâncoveanu
Un toast din locul unde arta prinde viață și ne încântă cu povești. Iar Brâncoveanu Vinars și-a găsit pânza perfectă. brandambassador
Cei care au ales Brunch at the Museum la Art Safari ediția de primăvară, au avut ca destinație finală o vizită la familia Brâncoveanu Vinars. O întâlnire care rezonează profund cu esența expoziției.
O mare bucurie să le povestesc despre vinars, care înseamnă vin ars. E o băutură alcoolică tradițională românească, obținută exclusiv din distilarea vinului. Denumirea vine din Transilvania, unde cuvântul „ars” înseamnă și „distilat”, adică supus încălzirii în alambic. Brâncoveanu Vinars este, așadar, un distilat de vin și nu un amestec de vinuri și alte distilate ori alcool, iar asta îl deosebește de brandy-urile generice.
Datorită calității strugurilor de vin și a butoaielor de stejar în care călătorește 3, 5 sau 7 ani, Brâncoveanu Vinars se transformă și își îmbogățește culoarea și gustul și dobândește, astfel, complexitate și rotunjime. E ceea ce se numește ”maturare” și, de aici, caracterul său sofisticat.
Familia Brâncoveanu Vinars
🥃 V.S stă la maturat 3 ani pentru a primi calificativul Very Special. Culoarea aurie, parfumul și aromele elegante de vanilie, fructe proaspete și note lemnoase fac din el o experiență plină de prospețime.
🥃 V.S.O.P (Very Special Old Pale) călătorește mai departe în butoaie de stejar și e învechit minim 5 ani. Are culoarea chihlimbarului cu nuanțe aurii iar parfumul delicat, vanilat, se îmbină cu note de fructe confiate și migdale.
🥃Iar Brâncoveanu X.O (Extra Old) e învechit cel puțin 7 ani în butoaie de stejar. A rezultat, astfel, un transfer de arome bogate, rafinate, delicate și complexe ale unui cupaj de excepție. Are culoarea chihlimbarului cu nuanțe de mahon, miros lemnos, de coajă de portocală și arome de nucă de cocos și vanilie. Și așa ajunge la noi ca să ne încânte, ca o sărbătoare a artei și a aromelor complexe care surprind esența a ce înseamnă să creezi ceva cu adevărat remarcabil.
Să ridicăm un pahar în onoarea artiștilor, visătorilor și vizionarilor. Și să sărbătorim creativitatea în toate formele ei! Parteneriatul dintre Art Safari și Brâncoveanu Vinars continuă și la ediția din toamnă! Cheers!