Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
BLOGUL LAUREI
Relațiile toxice în afaceri. Cum ne desparte și cum ne apropie felul cum Comunicăm
- mai 22, 2018
- Posted by: Laura Dragomir
- Category: Blog
Astăzi, 22 Mai, lansez pe platforma BiziLive TV emisiunea ”Comunică fără jumătăți de măsură”. Check in pentru oameni comunicativi.
Invitat este profesorul universitar doctor Tudorel Butoi – profiler (psiholog criminalist), numit și #Omul_Poligraf, datorită faptului că este inițiatorul și creatorul școlii românești a tehnicii poligraf. Practic, este omul care citește gândurile și comportamentul simulat. Îl voi întreba cum poate trăi cu asta dar și întrebările voastre sunt binevenite!
#Check_in_pentru_oameni_comunicativi
Tema emisiunii: Disfuncționalități și fracturi de comunicare în societatea de azi. Vom vorbi despre:
- Cuplul/Relațiile toxice în afaceri
- Cum să-i identificăm pe cei care vor să înșele (în business), poate nu imediat dar sunt structurați să o facă
- Cum distrugem relații din felul cum comunicăm
- Disfuncționalități, agresivitate, lipsa de dialog
- Cum să construim relații comunicând eficient
- Gelozie vs Comunicare
- Care este limita în a accepta ceva ce ne provoacă disconfort?
- De ce suntem conflictuali?
În esență, CUM comunicăm, CE comunicăm și DE CE?
- …. și alte subiecte care se nasc din discuție.
Tudorel Butoi are peste 35 de ani de practică în domeniul criminalisticii, cu specializarea psihologie judiciară – tehnica poligraf. Este membru de peste 20 de ani în ”Asociația Experților Americani în Tehnica Poligraf” iar meritele sale în investigarea comportamentelor simulate sunt recunoscute de cele mai renumite asociații și publicații de psihologie din lume, care îi solicită colaborarea și permisiunea de a fi prezentat ca personalitate în domeniile de competență:
- psihanaliza crimei
- interogatoriul psihanalitic;
- serial killers – criminal profiler;
- psihologie judiciară (martor, marturie, victimă agresor, act infracțional, interogatoriu)
- contribuții pe terenul criminologiei, medicinii legale, tacticii criminalisticii și știintelor penale;
Contribuie la solutionarea unor cauze extrem de complexe: de la omoruri deosebit de grave, la disparitii de persoane, tâlhării sau jafuri.
A publicat numeroase tratate, manuale, monografii, studii şi cercetări de specialitate în domeniul psihologiei şi al ştiinţelor comportamentale. Cea mai nouă carte publicată este ”Asasinele. Psihologia crimei” în care explică de ce ucid femeile.
Orice comportament uman poate fi explicat și înțeles! Vom înțelege mai bine ce ne apropie, ce ne desparte și de există fracturi în Comunicare – marți, de la ora 20.00, la BiziLive TV.