Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în browser-ul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe situl nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile sitului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
BLOGUL LAUREI
[VIDEO] COMUNICAREA PE PLATFORMELE VIDEO. Ep. 1 – Provocări ale muncii la distanță
Ca răspuns la incertitudinile din această perioadă, multe companii, școli, universități își desfașoară activitatea la distanță și încearcă să-i țină aproape pe cei față de care sunt responsabili sau pe cei cu care vor să lucreze în viitor. Munca de acasă a devenit noua normalitate. Asta nu înseamnă că totul va veni natural. Work from home este forțat, nu a fost o opțiune. Ca manager, poți face câteva lucruri simple pentru a îmbunătăți implicarea și productivitatea celor cu care comunici online. Echipa ta, succesul tău și sănătatea ta depind de cât de bine comunici la distanță în această perioadă. Sunt mai multe provocări ale muncii de acasa, dar mă opresc asupra a 3 dintre ele.
PERFORMANȚE MAI SCĂZUTE
Pentru început, acceptă că munca la distanță poate fi deosebit de solicitantă pentru unii membri ai echipei. Chiar și cei foarte buni pot avea la început performanțe scăzute, pentru că se adaptează mai greu. Încurajează identitatea fiecăruia, reamintindu-le că sunteți împreună și că aveți un scop comun.
IZOLAREA SOCIALĂ
Singurătatea este una dintre cele mai frecvente provocări ale muncii la distanță, angajaților lipsindu-le interacțiunea socială informală a mediului de la birou. Extrovertiții pot suferi mai mult de izolare pe termen scurt, în special dacă nu au oportunități de conectare cu cei din mediul de la job. În același timp, pe o perioadă mai lungă, izolarea poate determina orice angajat să simtă ca aparține din ce în ce mai puțin organizației, ceea ce poate poate naște intenția de a părăsi compania.
DISTRAGERILE
Odată cu închiderea școlilor și a grădinițelor, apar și responsabilități neașteptate pentru părinți. Așadar, ca manager, așteaptă-te ca astfel de distrageri să fie mai dese în timpul acestei tranziții neplanificate de la munca la birou la cea de acasă.
Sunt Laura Dragomir – fondator POWERFUL COMMUNICATION.
Până acum, susțineam Media Traininguri și îi ajutam pe oamenii de succes, ca tine, să comunice prin ochiul camerei, astfel încat să arate și să se poarte natural. Ca fost om de televiziune cu 25 de ani experiență, făceam asta zilnic în fața a mii de oameni. În urmatoarele 5 episoade îți voi spune cum să te pregătești pentru întâlnirile tale online, astfel încât să comunici cu încredere și credibil.